Para mis amigas y amigos.

Con este video quiero dar las gracias a mis amigos y amigas por su apoyo, paciencia y comprensión y decirles que pueden contar conmigo como yo lo hago con ellos.

¡¡¡Gracias, sois geniales!!!La diversidad permite se conocedores de todo, la unidad ayuda a encauzar los esfuerzos con un propósito, pero entre lo estas fuerzas hay frágil balanza.

Luís Gabriel Carrillo Navas

jueves, 17 de julio de 2008

Por nuestra dignidad, la de todos.


Els dependents volen que l'assistència personal garanteixi l'autonomia


M.A.. Barcelona.Desenes de persones amb diversitat funcional es van manifestar ahir davant de la seu d'Acció Social i Ciutadania i del Parlament de Catalunya per exigir que la llei de la dependència permeti a tots els dependents accedir a un assistent personal i no imposi una despesa màxima. Actualment, només els dependents severs (grau III) poden accedir a aquest tipus de prestació, al qual l'administració dedica en el millor dels casos 1.308 euros mensuals per cada beneficiari. «Els dependents que no són severs també necessiten aquest tipus d'assistència, l'única diferència és que no requereixen tantes hores d'atenció», va assegurar Núria Gómez, membre de la Plataforma en Defensa de l'Autonomia Personal, l'entitat que va convocar la protesta. A més, Gómez va afirmar que amb aquesta despesa màxima només es pot donar una atenció diària de cinc hores, «insuficient» per garantir que la persona atesa aconsegueixi una veritable autonomia i deixi de dependre dels familiars o de la caritat. La plataforma també va exigir que s'elimini el sistema de copagament.


No hay comentarios: